Menukaart

Voorgerechten

  • Tomatensoep (ook vegetarisch) 4,25
  • Dagsoep 4,25
  • Italiaanse bonensoep  4,75
  • Stokbrood met kruidenboter 4,00
  • Salade caprese 7,75
  • Proscuito con meleone 7,75

 

Hoofdgerechten

  • Dagschotel  9,00
  • Schnitzel  11,75
  • Hamburger (200gr. rund grainfed) met gebakken uien 12,75
  • Biefstuk    (kogelbiefstuk, grainfed) 13,75

(peper, champignon of zigeunersaus 1,75. Geb. ui en champignons 1,75)

  • Agnello coi funghi lamsstoof met knoflook, rozemarijn en champignons. 17,50
  •  Sliptong  2 stuks in de boter gebakken 16,75
  •  Tortellini met een saus van pesto en courgette 12,75

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappels, een warme groente en sla

Nagerechten

  • Limoen bavarois   met ijs en limocellio 6,75
  • Griesmeel pudding met bessensaus en slagroom 5,75
  • Chocolate and nuts  ijs van Belgische chocolade, chocolade soesjes, walnoten ijs en slagroom 7,25
  • Vanille ijs met boerenjongens en slagroom 6,75
  • Kaasplankje van Nederlandse kaas 8,75