Menukaart

Voorgerechten

  • Tomatensoep (ook vegetarisch) 4,75
  • Soep van de dag 4,25
  • Italiaanse bonensoep  4,75
  • Prosciutto con melone 7,50
  • Vitello Tonato 7,75
  • Stokbrood met kruidenboter & tapenade 4,50
  • Salade caprese 7,50
  • Proscuito con meleone 7,75

 

Hoofdgerechten

  • Dagschotel  9,50
  • Schnitzel  12,75
  • Hamburger 100% rundvlees met gebakken ui en spek op een broodje 14,75
  • Biefstuk     grainfed) 14,75

(met peper, champignon of zigeunersaus 2,00. of Geb. ui en champignons 2,00)

  • Rib eye (250 gram) klassiek met een bolletje kruidenboter 19,75
  • Costata di vitello Kals-entrecote met een romige pestsaus 18,25
  • Zalmfilet (warm gerookt) met een lichte romige mosterd- dillesaus 18,75
  • Gamba’s geserveerd met een saus van tomaat en knoflook 18,75

    Alle bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappels, een warme groente en sla

  • Ravioli met geitenkaas en honing (vega) en een saus van artisjokken, doperwten en gorgonzola 13,75

Nagerechten

  • Citroenbavarois met citroenijs en een glaasje limoncello 7,70
  • Griesmeelpudding met bessensaus en slagroom 5,75
  • Tiramisu 5,75
  • Sorbet met vers fruit 5,75
  • Kaasplankje van Nederlandse kaas 8,75